Omtaler

Møbeltapetserer og møbelsnekkerverksted

Evaluering fra kunder skrevet på Mittanbud.no

Oppussing av 4 stk Louis XVI stoler

«Vi mottok flere anbud, og endte opp med Møbeldetaljer Kai Henriksen. Firmaet utmerket seg både med punktlig oppfølging av våre henvendelser og flere gode innspill til løsning. Prismessig var de også konkurransedyktige. Arbeidet ble meget profesjonelt utført og leveransen ble gjennomført til avtalt tid og pris. Jeg anbefaler denne leverandøren på det varmeste.»

Odd Reidar Rønning, Vestby

 

Snekkerarbeid - bokhylle

«Superfornøyd med service og levering - levert ihht avtale både på tid, kvalitet og kostnad. Anbefales!»

Kari Nysted, Oslo

 

Rehabilitering av 2 1950-talls lenestoler

«To 1950-talls lenestoler ble renovert og gitt nytt "liv" til nye 50 år i stuen. Flere anbud ble mottatt med relativ lik prisantydning, men Møbeldetaljer Kai Henriksen utmerket seg med mange gode evalueringer fra tidligere kunder. Pristilbud og tidsaspekt for jobb ble fulgt helt til punkt og prikke. Det ble gjordt hjemmebesøk med stoffprøver og resultatet av renovering ble 100 % oppfyllt. Jeg vil anbefale bedriften til andre.»

Kåre Rønne, Oslo

 

Spesiallaget bord

«Henriksen skrev i tilbudet at Møbeldetaljer kunne levere det bordet vi ønsket. Det gjorde de 110%. Vi er veldig fornøyd både med pris og kvalitet. Flott håndverk!»

Øystein Reiersen, Oslo

 

Trekke om to sofaer

«Er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort med å trekke om våre to sofaer. Flott resultat. Vi var veldig i tvil om det var verd å gjøre noe med de gamle, eller om vi skulle kjøpe nye. Ingen tvil om at vi valgte riktig.»

Marte Ramborg, Sætre

 

Reparasjon av psevdo-rokokko sofa

«Hem Interiør gjorde en kjempejobb, rett og slett. De reddet min virkelig gamle sofa og ikke fullt så gamle skinn lenestoler fra totalt forfall, og det blir selvsagt dyrt. Men det var verdt det!»

Elisabet Oftedal, Oslo

 

Snekring av bokhyller og benker i en kjellerstue

«Vi benyttet oss av Hem Interiør for å lage sittebenker med oppbevaring (skuffer og skap under benkene) og er veldig fornøyd. De kom hjem til oss, ga oss innspill på tegningene våre og ulike løsninger. Det tok kort tid å ferdigstille benkene, og de ser flotte ut!

Vi er veldig fornøyde med dialog, service, utført arbeid og pris.

 

Anbefaler derfor på det sterkeste Hem Interiør til lignende jobber, og vi kommer til å bruke de igjen dersom behovet melder seg.»

Trude Ruud Nyhus, Lier

 

Besøksadresse: Lågendalsveien 4671, 3275 Svarstad

tel.: 33 12 95 70

epost: post@heminterior.no